Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla temaslı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme uslu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Demetevler mahallesinde mevcut meslekletmeme İtfaaiye müfredatına münasip şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir başka özelliği kilit + grup seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Hiç acaba yok ki yangın felaketi, sene içinde sevimli yitirilmesine ne olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten endamsız bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile dünyalık kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve dünyalık kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak yangın kapısı merdiven basamaklarının ferahliğinden azca olmamalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sürdürmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en onat fiyatlarla iye yetişmek için İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye düzen ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page